CONCURS NAȚIONAL

Matematica, știință și limbă universală

Ediția a XII-a - 29 martie 2024

rezultate 2024.pdf
regulament 2024 CNMate.pdf

Anunț

Ca urmare a adresei Ministerului Educației nr. 25144/07.02.2024, participarea la concursul național "Matematica-știință și limbă universală", organizat de Școala Gimnazială „Rareș Vodă" Ploiești în colaborare cu Colegiul Național "Nichita Stănescu" este permisă doar elevilor de gimnaziu și liceu.

Până în momentul în care Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Prahova ne vor comunica modalitatea de înscriere a elevilor, formularul destinat este închis.

Cadrelor didactice de la celelalte niveluri de învățământ (preșcolar și primar), care au trimis deja lucrări sau documente, le cerem scuze pentru inconvenientele create!

Organizatorii concursului vă asigură că au încercat toate modalitățile de a păstra toate nivelurile de învățământ în concurs (așa cum a fost de-a lungul celor 11 ediții anterioare și cum a fost, de altfel, aprobată inițial și această ediție), însă nu a fost posibil.

Mulțumim pentru înțelegere!

Având în vedere noile reglementări ale Ministerului Educației, vă informăm că înscrierea la etapa națională a Concursului Național „Matematica-știință și limbă universală”, avizat CPEENI 2024, se va face până la 20 martie 2024, în urma participării la etapa județeană de selecție/calificare, organizată de Inspectoratul Școlar al fiecărui județ în parte. Toate detaliile privind aceste aspecte se regăsesc în regulamentul atașat.